Politica generală de reglementare privind protecția datelor (GDPR)

Laloo Cosmetics (IHAIR MOD) recunoaște importanța securității Datelor dumneavoastră cu Caracter Personal precum și a tranzacțiilor dumneavoastră electronice și ia toate măsurile necesare, folosind cele mai moderne și avansate metode, pentru a vă asigura securitatea maximă. Toate informațiile care se referă la datele dumneavoastră personale și tranzacțiile dumneavoastră sunt sigure și confidențiale. Securitatea magazinului nostru electronic se realizează prin următoarele metode:

Recunoașterea clienților

Codurile folosite pentru a vă identifica sunt două: e-mailul sau numele de utilizator și Parola Personală de Securitate, care de fiecare dată când sunt introduse, vă oferă acces cu securitate absolută la informațiile dumneavoastră personale.

Vi se oferă posibilitatea de a vă schimba parola de securitate personală și adresa de e-mail de câte ori doriți. Singura persoană care are acces la informațiile dvs. sunteți dvs. prin codurile de mai sus și sunteți singurul responsabil pentru păstrarea secretului și ascunderea acestuia de terți.

În caz de pierdere sau încălcare a securității, trebuie să ne anunțați imediat, în caz contrar magazinul online Laloo Cosmetics (ihair mod) nu este responsabil pentru utilizarea parolei de către o persoană neautorizată. Din motive de securitate, vă recomandăm să vă schimbați parola la intervale regulate și să evitați să utilizați aceleași coduri sau coduri ușor de urmărit (de exemplu, data nașterii). De asemenea, vă recomandăm să utilizați nu numai litere și cifre, ci și simboluri atunci când vă creați parola.

 

Deconectare automată

Dacă nu există activitate timp de 20 de minute, ești automat deconectat de la magazinul online al membrilor.

Firewall

Accesul la serverele noastre este controlat de un firewall, care permite utilizarea unor servicii specifice de către clienți/utilizatori, interzicând în același timp accesul la sisteme și baze de date cu date confidențiale și informații despre companie.

Criptare

Sistemul Laloo Cosmetics decodifică mai întâi informațiile pe care le primește folosind aceeași cheie (care este predefinită de începutul conexiunii dumneavoastră la serviciu) și apoi le procesează. Sistemele Laloo Cosmetics vă trimit informații urmând același proces de criptare.

Oriunde pe site introduceți date personale (parolă, adrese, telefoane, cărți de credit etc.) există criptare.

Confidențialitate comercială

Confidențialitatea este de la sine înțeleasă. Aceleași principii de bază care guvernează tranzacțiile clasice se aplică și comerțului electronic. Toate informațiile transmise de utilizator/membru către Laloo Cosmetics sunt confidențiale și Laloo Cosmetics a luat toate măsurile necesare pentru a le utiliza numai în măsura în care acest lucru este considerat necesar în contextul serviciilor furnizate. Unele dintre măsurile luate sunt următoarele:

• Numai personalul autorizat are acces la informațiile dvs. de tranzacție și numai atunci când este necesar, de ex. pentru a răspunde solicitărilor dumneavoastră.

• Laloo Cosmetics nu dezvăluie detaliile clienților și tranzacțiilor sale decât dacă au autorizație scrisă din partea dumneavoastră sau acest lucru este cerut de o hotărâre judecătorească sau de o decizie a unei alte autorități publice.

• În cazul în care Laloo Cosmetics folosește terți pentru a-și susține sistemele, asigură confidențialitatea.

• Fără a aduce atingere prevederilor Capitolului 7 privind confidențialitatea, puteți solicita ca orice informație să fie păstrată pentru dvs. și poate fi corectată dacă puteți justifica existența unei erori.

• Pentru propria dumneavoastră securitate, ar trebui, de asemenea, să tratați toate informațiile furnizate prin intermediul serviciului nostru ca fiind confidențiale și private și să nu procedați la nicio dezvăluire către terți.

PROTECȚIA DATELOR PERSONALE

În timpul vizitei dvs. pe www.laloo.ro, vi se poate cere să furnizați informații personale despre dvs. (nume, prenume, adresă de e-mail, adresa de livrare a produsului etc.) ca regulă pentru a vă procesa comenzile sau pentru a vă furniza serviciile.

Orice date personale pe care le declarați oriunde pe paginile și serviciile site-urilor www.nailprocare.gr sunt strict în scopul exclusiv de a trata cu noi, de a îmbunătăți serviciile furnizate și de a asigura funcționarea serviciului respectiv și nu pot fi utilizate de către orice terță parte (cu excepția cazurilor prevăzute de lege doar autorităților competente).

În orice caz, angajații Laloo Cosmetics care au acces la datele dumneavoastră cu caracter personal sunt contabilizați și este interzis accesul neautorizat la datele dumneavoastră cu caracter personal. Au fost luate toate măsurile rezonabile pentru a vă securiza datele. Informațiile dumneavoastră personale în cazuri extrem de rare și speciale pot fi comunicate și companiilor afiliate Laloo Cosmetics pentru a vă susține, promova și executa relația dumneavoastră de afaceri cu noi, dar întotdeauna în condiții care să asigure pe deplin că informațiile dumneavoastră personale nu sunt supuse vreunei prelucrări ilegale.

Pentru orice întrebări, sugestii sau declarații legate de aceste probleme, vă rugăm să ne contactați folosind formularul special de contact sau să ne sunați la 0314167025.

În orice moment, utilizatorul își rezervă dreptul de a actualiza sau de a se opune prelucrării ulterioare a datelor sale în conformitate cu legile de confidențialitate aplicabile.

Product added to wishlist
Product added to compare.