Secretele unei manichiuri durabile: Importanța bazelor semipermanente.

Indiferent dacă preferi o manichiură discretă sau o explozie de culori, calitatea bazei pe care o alegi poate face diferența dintre o manichiură perfectă și una care nu rezistă la testul timpului. Descoperă magia bazelor semi-permanente Laloo și află care dintre ele ți se potrivește cel mai bine.

Citeşte mai mult
News
145 vizualizări

Ghid complet despre capete de freză

  Capetele de freză sunt componente esențiale în arsenalul oricărui pasionat în manichiură. În acest articol vom explora modul în care se folosesc capetele de freză și la ce sunt folosite în acest proces esențial de îngrijire a unghiilor.

Citeşte mai mult
News
19 vizualizări

Descoperă secretele Acrigelului: Tot ce trebuie să știi despre această tehnică

  Tot mai des întâlnim termentul de acrigel, dar oare la ce se folosește și care sunt avantajele lui? În acest articol vom explora toate particularitățile acrigelului și la ce este folosit.

Citeşte mai mult
News
105 vizualizări

Cele mai inspirate și romantice idei pentru manichiura de Valentine`s Day

Valentine`s day se apropie cu pași repezi iar pentru mulți dintre noi este momentul perfect pentru a ne exprima dragostea și creativitatea în manichiură. În acest articol vom explora cele mai romantice și inspirate idei de design pentru unghii care să aducă un plus de farmec acestei sărbători speciale.

Citeşte mai mult
News
77 vizualizări

Pilele de unghii: Ghidul complet pentru Alegerea potrivită

Pilele de unghii, adesea subestimate, joacă un rol crucial în menținerea sănătății și aspectului unghiilor. În acest articol, vom explora diversitatea pilelor disponibile pe piață, precum și modul corect de a le utiliza pentru a obține unghii perfecte!

Citeşte mai mult
News
31 vizualizări

Evoluția și Magia ojei semipermanente

Descoperă universul magnific al ojei semipermanente și află alături de noi care au fost începuturile acestui capitol în istoria serviciilor de înfrumusețare.

Citeşte mai mult
News
54 vizualizări

Consecințele neglijării cuticulelor: De ce alegerea uleiului potrivit contează ?

În acest articol vom detalia cum să introduci în rutina ta uleiul de cuticule potrivit nevoilor tale și care sunt consecințele neglijării acestuia din rutina ta de îngrijire.  

Citeşte mai mult
News
114 vizualizări
Product added to wishlist
Product added to compare.