Termeni si conditii de utilizare

1) Utilizarea site-ului nostru și plasarea comenzilor prin intermediul acestuia sunt guvernate de următorii termeni și condiții, așa cum se aplică în orice moment. Prin completarea formularului de înregistrare a noului utilizator/vizitator, sunteți de acord fără rezerve că sunteți la curent cu termenii și condițiile privind încheierea tranzacțiilor cu afacerea noastră.

 

2) Compania își rezervă dreptul de a modifica termenii de utilizare și orice altă regulă care guvernează utilizarea site-ului său, la propria sa discreție.

 

3) O condiție prealabilă pentru tranzacția dvs. cu afacerea noastră este că trebuie să fiți adult, adică trebuie să aveți cel puțin 18 ani, în conformitate cu legea aplicabilă, trebuie să aveți un magazin sau un număr fiscal profesional, trebuie să fiți un profesionist independent (este necesar un certificat de diplomă) sau un student.

 

4) Prețul, disponibilitatea produsului și caracteristicile sunt afișate pe site pentru fiecare produs sau articol. Prețurile produselor sau mărfurilor includ taxa sau TVA. Acestea nu includ costurile de transport care apar într-o secțiune specială și sunt analizate pe formularul de comandă înainte ca acesta să fie completat.

 

5) Procesul de comanda de pe site-ul nostru este simplu. După ce ați selectat produsul dorit, fie continuați cumpărăturile și selectați un produs suplimentar, fie apăsați butonul „check out”. Completați câmpurile obligatorii și apoi finalizați comanda. Comanda dvs. este trimisă instantaneu către compania noastră și poate fi livrată în 1-2 zile.

 

- Costurile de transport pentru toată Romania sunt de 19lei.

  

6) Compania nu are nicio răspundere pentru eventualele întârzieri ale serviciilor de curierat cu care cooperează. Puteți verifica comanda dumneavoastră telefonic la compania noastră și puteți fi informat despre livrarea acesteia prin e-mail. De asemenea, vă vom contacta cu privire la orice indisponibilitate în termen de 24 de ore.

 

  7) Acceptăm următoarele forme de plată:

 

-Plata la livrare

 

-Depozit bancar, prin INGBank.

 

- Cash la sediul nostru

 

- Prin plata cu cardul pe site.

 

Procesul de executare a comenzii dumneavoastră va începe la confirmarea depunerii (dacă alegeți o plată bancară). Pentru a evita orice probleme, vă recomandăm să verificați cu atenție suma finală a comenzii dumneavoastră. Compania noastră nu este responsabilă pentru nicio taxă bancară suplimentară privind depozitele de bani sau prin nerespectarea depunerii (depunerea într-un alt cont) și nu este obligată să trimită comanda în acest caz.

 

8) Nu se acceptă rambursări dacă ambalajul produsului a fost deschis.

 

9) Pentru orice clarificare cu privire la cele de mai sus, contactați Centrul nostru de apeluri la 0314167025.

Product added to wishlist
Product added to compare.